Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Klienti Domova Háj odstartovali novou plesovou sezonu

/
/
/
1299 Zobrazení



Ve Vilémovicích u Ledče nad Sázavou se v pátek 20. září konal III. Přátelský ples Domova Háj. Zúčastnili se ho nejen klienti domova, kdy část z nich již žije v komunitním bydlení ve Světlé nad Sázavou, jejich rodinní příslušníci, opatrovníci a přátelé, ale také pozvaní hosté.

Nechyběli tedy klienti z Domova ve Zboží, Sociálního centra ve Světlé nad Sázavou, obecně prospěšné společnosti Háta, a také senátor Jaromír Strnad, 1. náměstek hejtmana Kraje Vysočina pro oblast sociálních věcí a nestátních neziskových organizací Pavel Franěk, a zástupci měst a organizací, se kterými domov spolupracuje, a dárci, kteří konání plesu podpořili. Před 14.00 bylo v sále úplně plno.
Pro hosty plesu připravili pořadatelé bohatý program – uvítací míchané koktejly, čtyři vystoupení klientů domova, dále tanečních mistrů v latinsko-amerických tancích Kristýny a Miroslava Kaplanových z Havlíčkova Brodu, písničky na přání, při kterých největší odvážlivci zpívali s kapelou přímo na pódiu, a samozřejmě i bohatou tombolu, ve které mohli vyhrát zajímavé ceny. K tanci a poslechu hrála skvělá kapala SAFYR, a slovem provázela i letos výborná moderátorka Hela Dvořáková, se kterou se někteří klienti domova potkali již v létě na Sázavafestu.
„Je to tady parádní – kapela skvěle hraje, tancujeme, máme u našeho stolu vybranou písničku na přání, už jsme si pochutnali na výborném občerstvení, a vyhrála jsem spoustu cen v tombole. Nechce se mi ani domů,“ uvedla jedna z klientek Domova Háj.
„Ples je jednou z možností, na které se mohou potkat se svými kamarády, nejbližšími z rodiny, a mít další společné zážitky. Těšíme se již na čtvrtý ročník, protože předchozími třemi byla už, dá se říct, založena tradice. Jsem ráda, že se ples koná v běžném, důstojném prostředí, a ne v ústavu,“ dodala Dana Pajerová, ředitelka Domova Háj.

  • Facebook
  • Twitter