Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Do havlíčkobrodského Oka míří raper Řezník a bude to Párty Hárd

/
/
/
1533 Zobrazení



Párty Hárd je název nové české komedie, která trhá návštěvnické rekordy. V běžných kinech jí však pravděpodobně neuvidíte. Nezoufejte! 14. listopadu od 20.00 jí promítá klub Oko Havlíčkův Brod. Režisérem filmu je Martin Pohl neboli slavný rapper Řezník. Tohle v Brodě ještě nebylo!

Černá teenage komedie Martyho Pohla (Řezník, Martyho Frky) pojednává o třech spolužácích, kteří chtějí udělat ten nejlepší mejdan pod sluncem, aby zapůsobili na své vysněné dívky. Kdo zasune a kdo se stane obětí brutální šikany? Po studentských snímcích Život Není Krásný, Jehovova Pomsta a Máma Má Ráka se Pohl rozhodl sabotovat žánr teenagerské komedie, tentokrát už s pomocí profi štábu. Povedlo se mu posunout hranice černého humoru zase o kousek dál?
„Tentokrát už sem měl k ruce profi štáb, takže výsledek vypadá jako normální film, který můžete vidět v kinech. Zároveň je to ale kompletně nezávislý a svobodný snímek, který nemusel podlehnout žádné cenzuře a je přesně podle mých představ. Výsledek stojí za to, myslím, že všichni budou překvapený!“ komentuje své dílo sám Pohl.
Téměř celé natáčení probíhalo v severočeském Rumburku a ve filmu se tentokrát kromě neherců objeví i známější tváře – Adam Ernest, Karolína Šafránková nebo Mirek Čáslavka, který hrál ve filmu Mandragora. Za kamerou stál Marek Brožek, zvuk má na svědomí Dominik Dolejší a střih obstaral Šimon Hájek. Speciální efekty a makeup připravoval Jakub Zombí Gründler.
Za zmínku rozhodně stojí soundtrack, na který Řezník přizval své kolegy z branže. Objeví se tu například J.A.R., psychobilly šílenci Rocket Dogz, Pilot Season, Criminal Colection, Edgar Schwarz ze Schwarzprior či Forbidden Society a projekt 3rdknd. Ze zahraničních hostů jsou zde ruští 2rbina 2rista, punk rocková kapela The Stifled z Baltimoru, kanadský rap Reel Wolf, nebo New Yorské trap uskupení Freewill, které vystoupí na letošním Hip Hop Kempu.


„Jsem hodně rád, že diváci z celé Vysočiny mohou vidět komedii Párty Hárd zrovna u nás v Oku,“ říká dramaturg Filmového Oka Jiří Svoboda. „Těším se na skvělou zábavu, na komedii, kterou v rámci žánru pozitivně hodnotí diváci i kritici, na nadšené publikum i na samotného režiséra Martina Pohla. Budu se opět opakovat, ale říct to musím zase… tohle Havlíčkův Brod ještě nezažil! Tak přijďte,“ zve na Párty Hárd Svoboda.
Komedie Párty Hárd začíná v klubu Oko Havlíčkův Brod ve čtvrtek 14. listopadu od 20.00. Vstupné je 120 Kč. Vstupenky lze zakoupit online nebo na místě, svá místa si můžete rezervovat na čísle 724 235 840.

Online rezervace vstupenek

Oficiální trailer
  • Facebook
  • Twitter