Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Děti ze Světelska se v prvním červnovém týdnu vydají na cestu za dobrodružstvím

/
/
/
1516 Zobrazení



K příležitosti Mezinárodního dne dětí chystá Mateřské centrum Rolnička ve spolupráci s eNCéčkem – nízkoprahovým centrem pro děti a mládež a Domem dětí a mládeže Světlá nad Sázavou dobrodružnou cestu plnou zábavy a úkolů. Na cestu Rozkošným údolíčkem se rodiny s dětmi vydají v prvním červnovém týdnu.

„Před tím, než se vydáte na cestu, je třeba vyzvednout si v eNCéčku nebo v Rolničce mapu a kartičku pro zaznamenávání splněných úkolů. K dispozici tu budou od 31. května do 4. června,“ upřesňuje Aneta Strachotová, vedoucí eNCéčka – nízkoprahového centra pro děti a mládež. Trasa dlouhá přibližně dva kilometry bude vyznačená fáborky a na účastníky čeká celkem patnáct zastávek. „Máme připravené úkoly jak pro mladší děti, tak pro ty starší. Těšit se můžete na řešení rébusů, hádanek a různých šifer, dojde i na poznávání rostlin, stromů a zvířátek,“ láká děti i rodiče Jana Špiňarová, koordinátorka Mateřského centra Rolnička. Po splnění všech úkolů čeká na malé dobrodruhy odměna. „Balíčky se sladkostmi a drobnými dárky si děti na základě vyplněné kartičky mohou vyzvednout v Domě dětí a mládeže, od 7. do 9. května vždy od 14.00 do 17.00,“ doplňuje Jana Špiňarová.


Více informací na: www.charitahb.cz.

  • Facebook
  • Twitter