Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Den s vojáky Na Hvězdě v Třebíči

/
/
/
937 Zobrazení



V sobotu 11. května se Na Hvězdě v Třebíči uskuteční další ročník akce nazvané Army Day. Baseballisté při ní vzdávají hold vojákům a pro diváky je připravený atraktivní doprovodný program.

Ve spolupráci s 22. základnou vrtulníkového letectva v Náměšti nad Oslavou je připravena přehlídka zbraní a dravců, mezi směnami baseballového utkání pak diváci uvidí ukázky z výcviku služebních psů a umění vojáků v boji muže proti muži. Slavnostního nástupu se tentokrát zúčastní také zástupci armády a starosta města Třebíče Pavel Pacal. Army Day začíná ve 13.30 a samotný zápas pak zahájí ve 14.00 nízký průlet bojového vrtulníku. Kromě doprovodného programu se můžete těšit i na skvělý baseball, protože hráči Nuclears Třebíč hostí lídra nejvyšší soutěže, tým Draci Brno. Na jeho soupisce figuruje i Australan Peter Moylan, který hrál dvanáct sezon v profesionální MLB. Pro děti je navíc připravená soutěž, ve které si můžou odpálit svůj první homerun. Přijďte si zpestřit sobotní odpoledne další skvělou akcí na třebíčskou Hvězdu, Army Day začíná 11. května ve 13.30.

  • Facebook
  • Twitter