Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Den otevřených dveří na vysoké škole v Jihlavě

/
/
/
778 Zobrazení



Ve středu 30. ledna se od 9.00 do 15.00 otevřou brány Vysoké školy polytechnické Jihlava veřejnosti (VŠPJ). Návštěvníci se podívají i na místa, která nejsou běžně přístupná pro veřejnost. Zájemci se zde také dozvědí více o možnostech studia jednotlivých studijních oborů a programů.

Pro návštěvníky jsme nachystali organizované prohlídky školy, tentokrát tematicky zaměřené dle jednotlivých studijních směrů. Navíc bude možné prohlédnout si školu formou hry a vyhrát zajímavé ceny, techničtí nadšenci jistě využijí možnosti projít školu s pomocí aplikace pro smartphone. Samozřejmě nebude chybět představení studijních oborů přímo našimi studenty (v 9.00, v 10.00 a ve 12.00), možnost vyptat se vyučujících a potkat se s vedením školy. Ve vstupních prostorách budou mít své stanoviště Studijní oddělení, Poradenské a kariérní centrum, které je připraveno i na uchazeče se specifickými vzdělávacími potřebami, Mezinárodní oddělení s nabídkou možností výjezdů do zahraničí, nebude chybět ani centrální infostánek.
V 11.00 si návštěvníci budou moci poslechnout zajímavosti o Expedici Kuba a v 11.30 proběhne setkání s Jiřím Šaclem, aktivním sportovcem, kterému se podařilo skloubit sport i studium na VŠPJ.

Ani letos nebudou chybět oblíbené ukázky 3D tisku, multimediální laboratoř, nebo specializované učebny jednotlivých kateder. Nově je pro zájemce připravena možnost vyzkoušet si snímání a monitorování pohybu pomocí systému Qualisys.

Během celého dne si zájemci o studium mohou přímo v počítačové učebně podat přihlášku ke studiu, v zasedací místnosti si otestovat své znalosti jazyka prostřednictvím Zkouškového centra British Council. K vidění bude také výstava Keramika pomáhá, baví a inspiruje, jejímž cílem je představit práci jihlavské keramické dílny Umění s handicapem.

Více informací na: www.vspj.cz

  • Facebook
  • Twitter