Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Den otevřených dveří na jihlavské vysoké školy klasicky i online

/
/
/
822 Zobrazení



Vysoká škola polytechnická Jihlava (VŠPJ) se i letos představí veřejnosti, především uchazečům o studium, v rámci dne otevřených dveří. Ten proběhne ve středu 9. února od 10.00 do 16.00 v budově školy na Tolstého ulici. Klasickou podobu akce tentokrát doplní i její online verze, která se uskuteční v sobotu 12. února ve stejném čase.

Den otevřených dveří je jednou z nejnavštěvovanějších akcí školy, během které uchazeči získávají podrobné informace o nabízených studijních programech jednotlivých kateder, požadavcích pro přijetí, uplatnění absolventů v praxi nebo možnostech výjezdů na stáž do zahraničí. Poté, co se akce loni konala kvůli pandemii koronaviru pouze v online podobě, si mohou letos zájemci o studium vybrat, zda dají přednost klasickému kontaktnímu formátu akce ve středu 9. února, nebo zvolí její online podobu v sobotu 12. února. Zájemci se budou moci z pohodlí domova seznámit se všemi podrobnostmi o studiu formou online prezentací. Virtuální místnosti na komunikační platformě ZOOM s prezentacemi programů a s informacemi o studiu a o podmínkách přijímacích zkoušek pro ně budou otevřeny od 10.00 do 16.00. V průběhu vysílání budou moct zájemci psát své dotazy do chatu a v průběhu vysílání na ně získají od moderátorů odpověď. Po prezentacích budou moct také diskutovat se studenty jednotlivých studijních programů v kombinované i prezenční formě. K dispozici bude uchazečům také studijní oddělení, které poradí s administrativním procesem přijímacího řízení. Projít si budou moct interaktivní virtuální prohlídku budovy nebo stáhnout e-book s radami a tipy k přijímačkám. Záznam online dne otevřených dveří bude i nadále k dispozici na webových stránkách školy, YouTube či sociálních sítích.


Ve středu 9. února čeká návštěvníky od 10.00 do 16.00 program v prostorách výukového centra VŠPJ, kde se budoucí studenti a studentky seznámí se všemi podrobnostmi o studiu na stáncích jednotlivých odborných kateder, čeká je i doprovodný program. Nejen zájemci o studium oboru Zdravotně sociální péče si budou moct vyzkoušet gerontooblek, a na pár minut tak zestárnout. Katedra technických studií představí své odborné laboratoře včetně laboratoře zpracování signálu a multimédií a kyber-fyzikální továrny pro Průmysl 4.0. Odborné učebny, kde se připravují k výkonu svého povolání studentky oborů Všeobecná sestra a Porodní asistentka, budou mít také dveře otevřené. Velký zájem se očekává o cestovatelské promítání katedry cestovního ruchu. Vedoucí katedry Eva Janoušková představí od 11.00 v aule výukového centra studentské expedice do Mexika a na Kubu. Bude se jednat o vůbec první promítání záběrů z expedice na poloostrov Yucatán, odkud se studenti a pedagogové vrátili teprve začátkem února. Mezinárodní oddělení přiblíží možnosti studia v zahraničí, své služby včetně akademické psychologické poradny představí i poradenské a kariérní centrum. Zájemci si budou moct nechat otestovat svou úroveň angličtiny díky Zkouškovému centru British Council. Návštěvníky dále čekají skupinové prohlídky školy podle studijního zaměření (technické, zdravotnické a ekonomické) a společné prezentace kateder v aule výukového centra.

Studenti VŠPJ v Mexiku
  • Facebook
  • Twitter