Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Česká legenda zahraje v Chotěboři

/
/
/
1030 Zobrazení



V rámci letošních Dnů města Chotěboře se uskuteční řada zajímavých akcí. Jednou z nich je i koncert metalové kapely Kreyson v pátek 14. června v chotěbořské Sokolovně.

Za bubny této metalové české legendy se posadí jeden z nejlepších bubeníků na světě Mike Terrana. V roce 2010 se Terrana stal světovým rekordmanem, když na festivalu Masters of Rock dokázal odbubnovat tři koncertní sety a poté ještě předvedl půlhodinové sólo. Konečný čas rekordu je 3 hodiny a 41 minut.
Skupina Kreyson vznikla v roce 1989. Po různých personálních změnách v létě 2017 zakládá zpěvák Ladislav Křížek novou sestavu se světovými hvězdami Rolandem Grapowem – kytara (Masterplan, ex-Helloween), Mikem Terranou – bicí (ex-Rage, Tarja) a mladými nadějnými muzikanty Jiřím Rainem – basová kytara (Citron, Sebastian) a Michalem Kůsem – kytara (Eagleheart).
V pátek 14. června čeká na příznivce metalové hudby kromě Kreysonu i předkapela v podobě plzeňské party Avidity for. Show začíná ve 20.00 a vstupenky jsou k dostání v chotěbořském informačním centru za cenu 199 Kč. Když bude mít někdo velké štěstí, může vstupenku vyhrát. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku: Na jakém festivalu bylo natočeno album Kreysom Live 2007?
Odpověď pošlete do čtvrtka 13. června do 12.00 mailem na: soutezovstupenku@seznam.cz . Napište jméno, příjmení a své mobilní číslo pro včasné upozornění na výhru.

  • Facebook
  • Twitter