Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Češi na slevy letí, potvrdila to i nově otevřená prodejna HECHT v Havlíčkově Brodě

/
/
/
1947 Zobrazení



V sobotu 9. března dopoledne byla otevřena prodejna firmy HECHT na Lidické ulici v Havlíčkově Brodě. Několik hodin před oficiálním otevřením se vytvořila u vchodu dost velká fronta. Příčinou byla nabídka elektrické pily za 599 Kč, která byla omezena počtem třicet kusů.

Jeden ze zákazníků získal tuto pilu za výhodnou cenu, byl v pořadí čtrnáctý a stál před obchodem od sedmi hodin. Tato koupě byla výhodná, protože za dvě hodiny stání vydělal na slevě 1400 Kč. Na parkovišti bylo díky zvýšenému zájmu ze strany nakupujících rušno, ale přesto nedošlo k žádnému střetu aut.

Zájem o slevy potvrdilo i zcela zaplněné parkoviště

Ostatní, kteří byli v pořadí od 31. místa, nepřišli marně. V akčních cenách byly i jiné zajímavé věci ke koupi. Obchod bude otevřen každý den v týdnu od 8.00 do 20.00.

Debaty na sociálních sítích vyvolaly v návaznosti na nový obchod úpravy vodorovného značení v Lidické ulici, které podle diskutujících zkomplikují dopravu na hlavní světelné křižovatce ve městě. Účastníků diskuse vadilo především vytvoření odbočovacího pruhu ve směru od Havlíčkova Brodu na Jihlavu.

 

  • Facebook
  • Twitter