Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Celebrity, které se spojily se značkami obuví: a pomohly prodeji!

/
/
/
647 Zobrazení



Ačkoli tenisky patří k nejoblíbenějším druhům obuvi na světě, sportovní značky se předhánějí, abyste sáhli právě po jejich produktech. A tak není divu, že v souvislosti s marketingem navázali spolupráci s celebritami, které mají vliv. V některých případech nejsou celebrity pouze tím, kdo produkt zviditelní a představí veřejnosti: mohou se taktéž podílet na vývoji této obuvi (mají-li k tomu vlohy). A jaké jsou nejznámější propagace?

Vivienne Westwood

Proslulá britská módní návrhářka spolupracovala v Asics obuv. Z této spolupráce vzešla kolekce pěti různých typů tenisek, kter byly uvedeny na trh v dubnu roku 2019. Výsledkem je neobvyklá obuv, která působí tak trochu jako umělecké dílo.

Rihanna

Opravdu neobvyklý tvar obuvi vznikl ve spojení Pumy a zpěvačky Rihanny. Záměr se podařil: skutečně vzniklo něco neobvyklého a nevídaného. Obuv, která na první pohled vypadá jako teniska, je doplněna jehlovými podpatky. Tato obuv je opravdu nepřehlédnutelná, nicméně nebude se jednat o nejpohodlnější typ tenisky. Série Creeper se může pochlubit neobvyklým tvarem podrážky, který je ve stylu punk-rocku.

Kanye West

Kanye West je spojen především se značkou Adidas, kde navrhuje svou vlastní řadu Yeezy. Tyto tenisky obsahují speciální technologii Boost. Obuv, která takto vznikla, je pohodlná, a rozhodně zaujme na první pohled.

Selena Gomez

Herečka a zpěvačka Selena Gomez vyvinula společně se společností Puma řadu tenisek Defy x SG. Začaly se prodávat v roce 2018 a zaznamenaly obrovský úspěch. Od té doby vznikly ještě další dvě kolekce, které nebyly omezené pouze na obuv, ale také na oblečení, ponožky a sportovní podprsenky. Širokou nabídku od společnosti Puma najdete zde.

Serena Williams

Serena Williams patří mezi nejslavnější sportovkyně na celém světě. Znají ji i lidé, kteří nesledují tenis. A tak není divu, že po ní sáhla značka Nike, aby propagovala jejich nové tenisky – a to přímo ve wimbledonském turnaji v Londýně. Na tuto spolupráci bylo navázáno ještě jednou, v červenci roku 2018.

Cardi B

Tato extravagantní rapperka a herečka vystupuje pod označením Cardi B. Ačkoli u nás není příliš známá (proslulá je zejména na sociálních sítích), stala se tváří společnosti Reebok. Vyvinuta byla obuv dostupná v celé spoustě barev s výraznými podrážkami. Tato obuv je stejně extravagantní, jako sama rapperka.

Kylie Jenner

Známá návrhářka a podnikatelka je zárukou úspěchu! Tentokrát své síly spojila se společností Adidas, aby obnovila řadu tenisek Falcon, které poprvé vyšly už v roce 1997 (což je současně rok narození Kylie Jenner).

Led Zeppelin

K padesátému výročí si skupina Led Zeppelin nadělila spolupráci se značkou Vans. Tenisky, které takto vznikly, nesou označení Zeppelin Sk8-Hi a mají černobílou barvu. Vyzdobeny jsou motivy z prvního alba této známé kapely.

Zdroj obrázku: Serghei Fratescu / Shutterstock.com

  • Facebook
  • Twitter