Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Bystřické hody 2022 o víkendu v Bystřici nad Pernštejnem

/
/
/
804 Zobrazení



Od pátku 7. do neděle 9. října se v areálu Eden a na náměstí v Bystřici nad Pernštejnem uskuteční letošní Bystřické hody. Program začíná v pátek od 20:00 v Centru Eden Hodovou zábavou s kapelou Black Jack.

V sobotu pokračuje program od 16.00 na Masarykově náměstí stavěním máje za doprovodu Dechové hudby Pavla Slezáka, uskuteční se koncert kapely Moravians, k vidění bude Legenda o hradu Hasištejn v podání Rytířů Země zubra, ohňová show souboru Novus Origo Polná.
Program v neděle startuje už od 9.00 na Masarykově náměstí povolením hodů a předáním klíče od města, na programu jsou vystoupení dětí mateřských škol, dechové hudby Bystřická kapela, Dechového orchestru ZUŠ, zazní písničky zpěvačky Adele v podání Kristy live band, vystoupí děti zájmových organizací, Rytíři Země zubra. nebude chybět ani tradiční ortel se souzením berana, jarmark, atrakce pro děti, kejklíři na chůdách, projížďky na koních.

  • Facebook
  • Twitter