Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Lenka Dusilová koncertuje v Humpolci

/
/
/
582 Zobrazení



Sólový akustický koncert Lenky Dusilové se uskuteční v Návštěvnickém centru Rodinného pivovaru Bernard v Humpolci ve středu 19. října v 19.00.

Lenka Dusilová patří k našim nejoriginálnějším umělcům, neopakuje se, s každým dalším projektem představuje nový koncept. Stala se ikonou odvážného a novátorského popu, oceňovaná je pro stylovou otevřenost, hráčské schopnosti a nezaměnitelný pěvecký projev. Na scéně aktivní od šestnácti let, kdy na sebe strhla pozornost svojí energií, prožitkem a výtečným hlasem. Na přelomu milénia patřila ke skutečným hvězdám českého poprockového mainstreamu. Ze středního proudu se rozhodla odejít k vrstevnatějšímu stylu. Stal se z ní mimořádný úkaz české hudební scény, kdy z pozice rockové a popové hvězdy putuje k osobnímu vyjádření, jež svobodně přijímá impulzy z nejrůznějších stylů a mimohudebních zážitků. Pro svůj nezaměnitelný vokál byla hostem na řadě nahrávek a koncertů předních muzikantů české scény.


Vstupenky na hudební večer s Lenkou Dusilovou je možné pořídit za 290 Kč na recepci Návštěvnického centra, online na www.navstivtebernard.cz nebo v MěKIS Humpolec.
Další informace na: https://www.lenkadusilova.art/

Úvodní foto: Lenka Dusilová, foto: Alena Vasylenko

  • Facebook
  • Twitter