Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Byla překonána bájná účast Tour de Vepříkov

/
/
/
1267 Zobrazení



Sbor dobrovolných hasičů Vepříkov uspořádal v pátek 5. července už jedenáctý ročník cyklistické vyjížďky Tour de Vepříkov. Na hřišti místních hasičů byla prezence účastníků, start a cíl vyjížděk.

Startovné: 150 Kč / děti 80 Kč zahrnovalo tradiční koláček před vyjížďkou a po dojetí do cíle první vyjížďky chutnou klobásu. Po skončení druhé vyjížďky byl podáván kuřecí nebo vepřový steak. Při prezenci podepisovali cyklisté nejen to, že jedou na vlastní nebezpečí, ale také seznámení a souhlas se zpracováním osobních údajů dle směrnice GDPR. V deset hodin byla odstartována první vyjížďka v délce 22,5 kilometrů a odpoledne ve 13.00 kratší trasa dětská v délce 16 kilometrů. Tu absolvovali téměř všichni cyklisté, kteří jeli i trasu dopolední. Dětská trasa byla navíc doplněna o občerstvovací stanici v Leškovicích, kde všichni doplnili tekutiny. Každý účastník pak obdržel reflexní pásku a samolepku s datem a číslem ročníku Tour de Vepříkov. Oblíbenost akce mezi přáteli cyklistiky je znát na počtu účastníků. Vloni, při jubilejním desátém ročníku, byl zaznamenán rekord v počtu účastníků, kterých bylo celkem 196. „Letos se nám podařilo bájnou účast 200 cyklistů pokořit: vyjížďky se účastnilo celkem 201 cyklistů, z toho 52 dětí a 149 dospělých,“ s nadšením uvedla Jitka Špitálníková, která má každoročně na starost prezenci. Večer po setmění byl promítnut český film Po čem muži touží. Tour de Vepříkov 2020 bude v neděli 5. července.

  • Facebook
  • Twitter