Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Sedmý ročník tanečního festivalu KoresponDance láká na umělce z pěti kontinentů

/
/
/
530 Zobrazení



V polovině července otevře opět žďárský zámek své dveře mezinárodnímu festivalu současného tance, pohybového divadla a nového cirkusu – KoresponDance. Ten začíná v pátek 12. července a slibuje skvělé zážitky v podání českých i světových umělců nejvyšší úrovně.

O víkendu od 12. pátku do neděle 14. července se opět zaplní prostory barokního zámku ve Žďáru nad Sázavou tisíci diváků, kteří si ani letos nenechají ujít to nejlepší ze současného tance, nového cirkusu a akrobacie. Na sedmém ročníku se představí umělci z České republiky, Ameriky, Francie, Velké Británie, Holandska nebo třeba z daleké Ghany a Srí Lanky. Letos se tak můžete těšit třeba na novo-cirkusovou show inTarsi, v níž skupina čtyř akrobatů pracuje s velkou dřevěnou houpačkou, nebo na světovou premiéru představení Billyho Mullaneye a Nielse Weijera, kteří si v zábavné performance Magic show hrají s kouzelnickými triky přesto, že ani jeden z nich zjevně není kouzelník.
Letošní novinkou v programu festivalu KoresponDance je sobotní Experimentální battle, který pod záštitou Kristiána Mensy vyzývá tanečníky ze všech koutů republiky k poměření svých sil a dovedností. Kromě toho je i letos pro diváky a rodiny připraven celovíkendový bohatý program. Ten zahrnuje prohlídky zámku a zdejších expozic, workshopy, tvůrčí ateliéry nebo kulaté stoly.
Nenechte si ujít jedinečné umělecké zážitky ze současného tance, nového cirkusu a pohybového divadla, festival KoresponDance je vhodný pro celou rodinu.

Více informací naleznete na www.korespondance.cz.

  • Facebook
  • Twitter