Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Bazén E. Rošického v Jihlavě se v pondělí po odstávce znovu otevře

/
/
/
739 Zobrazení




V pondělí . srpna se po pravidelné technologické odstávce znovu pro veřejnost otevře bazén E. Rošického v Jihlavě. Během odstávky došlo k vyčištění bazénové vany a akumulační jímky za čtyři sta tisíc korun.

„Postupně se opravila zařízení chemického hospodářství, potrubí, rošty, dlažba v bazénové hale v přístupu do budovy a přímo v bazénu. Provedli jsme rekonstrukci prosklených dveří v prvním a druhém nadpodlaží budovy, výměna dveří u zrcadlového sálu, nářaďovny a plavčíkárny. Nakonec se udělala výmalba nářaďovny, sprch a schodiště. Všechny tyto práce vyšly zhruba na 400 tisíc korun a zaplatil je majitel, město Jihlava,“ vysvětlil Martin Málek, tiskový mluvčí Služeb města Jihlavy.

Bazén bude otevřen pro veřejnost v letním provozu denně od 10.00 do 18.00 do 30. srpna. „V této době bude platit hodinové vstupné 55 Kč pro dospělé a 40 Kč pro děti od 6 do 15 let. Bude možné si také zakoupit celodenní vstupné 70 Kč pro dospělé a 50 Kč pro děti od 6 do 15 let. K dispozici budou pro návštěvníky i travnaté plochy za bazénem. V tomto období nebudou platit permanentky. Sauna na bazénu E. Rošického bude mimo provoz až do 1. září,“ dodal Martin Málek.

Opětovné uvedení bazénu E. Rošického do letního provozu, bude ještě zveřejněno na informační tabuli a na www.bazen-rosickeho.cz.

Po odstávce mohou v Jihlavě znovu milovníci plavání zamířit do bazénu v ulici E. Rošického, foto: archiv technických služeb

Veřejnost má přes celé letní prázdniny k dispozici ke koupání a saunování také krytou i venkovní část Vodního ráje v Jihlavě.

  • Facebook
  • Twitter