Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Baseballisté Tebíč Nuclears vedou nadstavbu nejvyšší soutěže

/
/
/
521 Zobrazení



Baseballisté Třebíče za sebou mají první polovinu nadstavbové části nejvyšší soutěže, ve které zatím neztratili ani jeden zápas a s šesti výhrami jsou na čele tabulky. Sérii proti extraligovým týmům uzavřeli o víkendu dvojutkáním s Olympií Blansko. Ve večerním zápase na půdě soupeře sice hráči Nuclears nejdříve prohrávali. Přesto dokázali výsledek otočit a udržet vedení až do konce.

Třebíč Nuclears – Olympia Blansko 4:3, 8:0
Před domácím publikem na třebíčské Hvězdě dominoval na nadhozu Američan Jose Flores ve službách Nuclears, který nadělil pálkařům soupeře hned jedenáct strikeoutů. Poslední směnu úspěšně odházel Robin Vávra, který nedovolil soupeři jediný odpal. Tento mladý odchovanec Třebíče byl i jednou z hlavních postav domácího týmu v útoku, kde si připsal hned pět stažených bodů a sám přidal jeden doběh. K dalším bodům přispěli svými odpaly David Sklenář a Tomáš Chadim. Výbornou formu na pálce ukázali i Martin Pernička, Kamil Pejchal a Marek Krejčiřík.

Američan Jose Flores nadělil pálkařům Blanska jedenáct strikeoutů.

Před muži Nuclears je poslední část nadstavby, ve které se postupně utkají se čtyřmi nejlepšími týmy první ligy. Nejdříve vyjedou k dvojutkání na hřiště Sokola Hluboká a před domácím publikem Na Hvězdě v Třebíči se představí v sobotu 13. července od 16.00 proti týmu SaBaT Praha. Stejný soupeř čeká baseballisty Třebíče také v semifinále Českého baseballového poháru, které se odehraje ve středu 19. června v Praze.

Mladý odchovanec Třebíče stáhl proti Olympii Blansko pět doběhů a jeden sám přidal. Baseballisté Nuclears vyhráli 8:0.
  • Facebook
  • Twitter