Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Alternátor připravil na prázdniny v Třebíči řadu novinek

/
/
/
585 Zobrazení



Ekotechnické centrum Alternátor v Třebíči rozšíří na období letních prázdnin počet komentovaných programů na své unikátní projekční kouli.

Oproti jiným obdobím roku, kdy se ve všední dny projekce nekonají, se v průběhu července a srpna od pondělí do pátku bude promítat v 10.30. V sobotu se promítá dvakrát, v 10.30 a ve 14.30. V neděli se komentované projekce nekonají.

Projekční koule Science on a Sphere je unikátní projekční zařízení, které vyvinuli vědci v agenturách NOAA a NASA. V Evropě jich najdeme pouze deset.

Kromě toho mohou návštěvníci navštívit také expozice zaměřené na energetiku a obuvnickou historii v Třebíči a dočasnou výstavu Závislosti. Novinkou je stálá expozice týkající se historie elektrifikace v českých zemích.

Zcela zdarma lze navštívit další novou expozici, která se zabývá ukládáním jaderného odpadu.

Otevírací doba zůstává stejná jako ve školním roce. Pondělí až pátek od 8.00 do 16.00, v sobotu od 10.00 do 17.30, v neděli od 10.00 do 14.30.

  • Facebook
  • Twitter