Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Další paní na holení na ledečském hradě

/
/
/
1229 Zobrazení



V pátek 20. září od 20.00 hostí divadelní sál na ledečském hradě detektivní komedii Zběsilé nůžky aneb Další paní na holení v podání souboru Mrsťa Prsťa z Kouřimi.

„Představení totiž bude netradiční, diváci nebudou jen pasivně přihlížet tomu, jak se vyšetřovatelé pokoušejí najít pachatele, oni jim přitom budou přímo pomáhat.
Kromě neotřelé interakce s publikem se mohou těšit na skvělou zábavu, napínavou zápletku a brilantní improvizaci mladých divadelníků,“ prozrazuje Josef Nádvorník z pořádajícího souboru Mimochodem.

Detektivní komedie či komediální detektivka Shear madness, odehrávající je ve stejnojmenném kadeřnickém salonu, se už řadu let hraje po celém světě a u nás je známá pod názvy Splašené nůžky.
Inscenace je oblíbená pro své originální pojetí zapojit diváka do samotné hry. Už proto je každá další repríza neopakovatelná a pokaždé jiná. A nutno říci, že pro herce je vždy velkou výzvou.

Další paní na holení, archiv divadelního souboru

Mrsťa Prsťa JR´s se rozhodl vydat se opět pro sebe novou a neprobádanou cestou, na níž musí zvládnout nejen precizní hereckou souhru, ale také prokázat nemalou schopnost improviace a okamžité reakce. Nutno říci, že příprava hry byla opravdu náročná a soubor jí věnoval nekonečné hodiny dřiny dramaturgické, herecké, režijní i technické. Jak to vše dopadne netuší ani sami herci. A nebudou to tušit nikdy, protože o výsledku vždy rozhodnou diváci.

Vstupné: 100 Kč

Rezervace můžete provádět klasicky na e-mailu rezervace@mimochodem.com nebo telefonicky na čísle 775 646 629.

  • Facebook
  • Twitter