Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

V Humpolci představí nový projekt Komunitního centra

/
/
/
776 Zobrazení



Ve středu 27. března se od 16.00 uskuteční v Humpolci veřejná prezentace výstavby nového Komunitního centra na humpoleckém Havlíčkově náměstí, která bude pro zájemce spojena s prohlídkou stávajících prostor.

Jedná se o druhou největší investiční akci Humpolce v roce 2019, přičemž samotná stavba by měla být hotová začátkem roku 2021.

Už v minulém volebním období komise školství, kultury a sportu, jež je poradním orgánem rady města, požadovala rekonstrukci přístavby u městského kina. Návrh projednali radní i zastupitelé a souhlasili s ním. Nové prostory budou sloužit divadelníkům, seniorům i sociálním službám. Vznikne tam společenský sál, který bude místem setkávání, kulturních a společenských akcí. Vzhledem k faktu, že okolní budovy jsou hezky opravené a i Havlíčkovo náměstí jako celek má za sebou obnovu, je přístavba u kina vlastně poslední městskou budovou, která rekonstrukcí neprošla.

Setkání s veřejností, které se uskuteční v klubu kina na Havlíčkově náměstí v Humpolci, se zúčastní představitelé města a architekti, kteří projekt výstavby Komunitního centra zpracovávali.

  • Facebook
  • Twitter