Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Šachový turnaj v Havlíčkově Borové

/
/
/
342 Zobrazení



Na turnaji se prezentovalo 32 hráčů  z toho dvanáct žáků z Havlíčkovi Borové, Krucemburku, Hlinska, Prahy, Havlíčkova Brodu, Přibyslavi…. Hrálo se na devět kol, tempem 15 minut pro každého hráče na partii, jeden turnaj, zvlášť vyhodnocena kategorie dospělých a mládeže. Hlavní organizátor Petr Kačor, který zabezpečil vše potřebné, od hrací místnosti počínaje, šachovým materiál, prezentaci, občerstvení, oběd pro všechny účastníky a konče hodnotnými věcnými cenami pro všechny účastníky turnaje. Za to si zaslouží velký obdiv a poděkování, což i ocenili účastníci po ukončení turnaje velkým potleskem. Turnaj měl hladký průběh, losování počítačem řídil a stačil i hrát Mojmír Smejkal.

Průběh turnaje velmi bojovný, do vedení se dostal místní nadějný žák Ondřej Dejmal a vedení si udržel až do závěrečného kola, kdy v celém turnaji ztratil pouhý bod za dvě remizy, vyhrál celý turnaj a kategorii mládeže. Se stejným počtem bodů, ale horším pomocným hodnocením celkově druhý, v kategorii dospělých první, Marek Lacina z Havlíčkovi Borové. O druhém až pátém místě v kategorii mládeže muselo rozhodnout pomocné hodnocení, neboť všichni vybojovali shodně 4,5 bodu. Druhé místo Jakub Lacina, třetí Václav Kubát, oba z Havlíčkovy Borové, čtvrtý Svatopluk Hnulík z Jiskry Havlíčkův Brod a pátý Tomáš Balek z Havlíčkovy Borové.

Za vítězem v kategorii dospělých se na druhém místě umístila Jana Indrová z Hlinska se 7 body, třetí místo Václav Paulík z Jiskry Havlíčkův Brod se 6 body. O dalším pořadí rozhodlo pomocné hodnocení, 4. místo Martin Hrančík, 5. Milan Chvojka, 6. Zbyněk Zelený všichni tři 5,5 bodu, 6. místo Jaroslav Melichar, 13. Petr Nimmertondl s 5,0 body.

Pro vítěze velký putovní pohár, první tři v každé kategorii obdrželi poháry, diplomy, věcné ceny, všichni ostatní hráči věcnou cenu.

Atmosféra turnaje na fotografiích

  • Facebook
  • Twitter