Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Jiří Helekal a Zuzana Bubílková pobavili třebíčské seniory

/
/
/
895 Zobrazení



V třebíčském domově pro seniory vystoupil Jiří Helekal a Zuzana Bubílková, akci pro obyvatele domova uspořádala společnost VERA, spol. s r. o., ve spolupráci s třebíčskou radnicí a byla součástí projektu Udělejte, co lidé ocení.

VERA pořádala už třetí ročník tohoto projektu, který si klade za cíl přinášet radost dětem a seniorům. Každoročně osloví města, aby doporučila domov pro seniory, dětský domov nebo dětské oddělení nemocnice pro pořádání nějaké kulturní akce.

Zuzana Bubílková a Jiří Helekal v třebíčském domově pro seniory

„Ve spolupráci s městy chceme dělat věci, které lidé skutečně ocení, a to nejen v oblasti softwaru. Mezi námi je stále mnoho těch, kteří svou situaci, v níž se nacházejí, z nejrůznějších důvodů nedokáží sami aktivně ovlivnit. Chceme proto navštívit dětské domovy, nemocnice nebo domovy seniorů a alespoň částečně pomoci jejich klientům. Věříme, že radost a smích jsou těmi nejlepšími léky na každodenní starosti i nemoci,“ říká Miroslava Vošoustová, marketingová ředitelka společnosti VERA.

„Program, při kterém Jiří Helekal naladil klienty domova na písničky jejich mládí a Zuzana Bubílková vyprávěla úsměvné historky nejen z politického prostředí, trval hodinu a půl a všichni se skutečně dobře bavili,“ řekl třebíčský starosta Pavel Janata, který akci se společností VERA domlouval. 

Společnost podarovala Domov pro seniory v ulici Manželů Curieových také krmivem pro zvířátka, o která se v rámci animoterapie klienti starají. V domově najdete papoušky, činčily, králíky, morčata a rybičky. Dvakrát týdně zde probíhá také canisterapie pod vedením akreditovaného instruktora.

  • Facebook
  • Twitter