Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Znojemská ulice v Jihlavě už je průjezdná, v pátek se otevře Sokolovská

/
/
/
470 Zobrazení



Znojemskou ulicí v Jihlavě projede od časného rána v pátek 21. července opět i hromadná doprava. Dokončena a zprůjezdněna bude i Sokolovská ulice. Na tyto opravy plynule navážou podle pánu opravy vodovodu v křižovatce u Zverimexu.

Po čtvrtečním otevření Znojemské ulice budou v pátek 21. července ráno otevřeny oba uzavřené úseky Sokolovské ulice. Od pátku až do neděle se ale výrazně omezí průjezd křižovatkou u Zverimexu kvůli výměně šoupěte na páteřním vodovodu. Na Dvořákově ulici bude semafor a kyvadlový provoz, který sníží kapacitu této ulice asi na čtvrtinu. Nebude také možné odbočení z Dvořákovy do Žižkovy ulice a zpět. Objízdná trasa povede z Jiráskovy ulice přes Vrchlického ulici (respektive 17. listopadu) a Štefánikovo náměstí. Řidiči by se v pátek měli křižovatce u Zverimexu zcela vyhnout. Průjezdné dočasně zůstane i Masarykovo náměstí.

Linky MHD se od pátečního rána vrátí do pravidelných tras a letních jízdních řádů platných od 1.července. Jedinou výjimku bude tvořit linka H, která do neděle pojede odkloněnou trasou ze zastávky Seifertova na zastávku VŠPJ. Kvůli očekávaným kolonám aut na Hradební, Dvořákově a Žižkově ulici, však mohou vozy MHD nabírat v pátek zpoždění.

  • Facebook
  • Twitter