Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Změna systému objednávání do ORL ambulance havlíčkobrodské nemocnice

/
/
/
722 Zobrazení



Do ORL ambulance Nemocnice Havlíčkův Brod se mohou od 1. listopadu objednávat pacienti přes systém elektronického objednávání tzv. e@mbulance. Pro zvýšení komfortu se lze nově objednat do ORL ambulance přes systém elektronického objednávání.

Dřívější možnost telefonického objednávání velmi vytěžovala personál nemocnice, což připomínali také pacienti, kteří se nedovolali do ambulance. Proto mohou pacienti v ranních hodinách pouze mezi 7.00 až 9.00 buď volat telefonicky na telefonní číslo 569 472 426 a domluvit se se sestřičkou na návštěvě či s lékařem konzultovat svůj zdravotní stav a jeho akutnost, nebo využít objednávací systém e@mbulance. Pokud by měli problém s registrací a potřebovali pomoci, mohou se obrátit na telefonní číslo 569 472 233, kde jim pracovnice informačního centra pomůže s registrací a objednáním přes daný systém.
Stále platí, že akutní stavy jsou na ORL ambulanci ošetřovány mezi 7.00 až 8.30. Dětské pacienty ošetří v havlíčkobrodské nemocnici kdykoliv v ordinačních hodinách, pokud je přítomen lékař. Vždy je nutno počítat s určitou čekací dobou. Lékař může být povolán na operační sál, na oddělení nebo na konzilium. Akutnost stavu pacienta hodnotí lékař.
Objednávkový systém využívají v Nemocnici Havlíčkův Brod plně například ortopedické ambulance nebo urologická ambulance. Systém funguje už řadu let a havlíčkobrodská nemocnice se snaží zapojovat stále více ambulancí a umožnit tak pacientům se objednávat elektronicky z domova.

  • Facebook
  • Twitter