Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Změna dodavatele vody v Jihlavě je velmi jednoduchá

/
/
/
1501 Zobrazení



Služby města Jihlavy jsou v rekordně krátkém čase velmi dobře připraveny na správu veškerého vodohospodářského majetku v Jihlavě. Vodohospodářská divize městské obchodní společnosti Služby města Jihlavy už obhospodařuje bývalé zákazníky společnosti JVAK a od ledna začne provozovat veškeré vodovodní potrubí, kanalizaci i čistírnu odpadních vod v Jihlavě.

Nyní začíná pracovat na převodu asi osmi tisíc zákazníků. Fungují dvě zákaznická centra a přechod k SMJ se pro všechny odběratele vody ukazuje jako velmi jednoduchý.
Stačí vyplnit jednoduchou přihlášku a pak jen podepsat smlouvu, která dorazí poštou. Poštovné za odpovědní obálku se neplatí. Ceny vody pro rok 2021 zůstávají v Jihlavě stejné jako v roce 2020. Samozřejmě lze vše vyřídit i osobně a například obyvatelé bytových domů si změny dodavatele vody vůbec nemusí všimnout. Vše za ně totiž vyřeší bytové družstvo, realitní kancelář nebo správce domu.

V průmyslové zóně Hruškové Dvory sídlí nejenom jedno ze zákaznických center (druhé je v sídle SMJ v Havlíčkově ulici), ale jsou zde garáže aut i těžké techniky, sklady trubek i vodoměrů a také dispečink vodohospodářské infrastruktury. Podívali jsme se tam s kamerou a na všechny důležité otázky nám odpověděl Josef Eder, jednatel Služeb města Jihlavy.
Všechny důležité informace a kontakty jsou na webu

  • Facebook
  • Twitter