Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Poznáte muže a ženu z videa? Hledá je policie

/
/
/
765 Zobrazení



Jihlavští policisté vyšetřují krádež kabelky v obchodním domě a žádají veřejnost o pomoc. Pátrají po totožnosti ženy a muže zachycené na kamerových záznamech z obchodního domu v Havlíčkově ulici v Jihlavě ze středy 25. listopadu.

„Před polednem nakupovala v prodejně zákaznice, která si odložila svoji kabelku do nákupního vozíku. Skutečnost, že se snažila mít vozík stále ve svém dosahu, nestačila a o svoji kabelku během chvilkové nepozornosti přišla. To že kabelku nemá, okradená žena zjistila až u pokladen. Krádeží jí vznikla škoda za necelé tři tisíce korun.
Kabelka se následně objevila v prostoru před prodejní plochou obchodního domu, chyběla v ní ale finanční hotovost. Věci si převzala zpět jejich majitelka,“ popsala policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Na základě vyhodnocení záznamů z kamer policisté zjistili, že se v okolí okradené zákaznice pohybovala žena, jejíž totožnost by potřebovali zjistit. „Žena měla na sobě oblečenou bundu modré barvy a tmavé kalhoty. Policisté pátrají také po muži, který by mohl poskytnout informace důležité pro prověřování. Muž měl na sobě tmavou bundu, maskáčové kalhoty a na zádech batoh.
Žádáme občany, kteří ženu nebo muže na videozáznamech poznají nebo mají informaci o tom, kde se v současné době nacházejí či pohybují, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158. Policisté uvítají také jakékoli další informace, které by směřovaly k objasnění případu,“ dodala tisková mluvčí.

  • Facebook
  • Twitter