Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Zlato pro Marcela Albiniho z Grand Prix Chomutov 2019

/
/
/
1264 Zobrazení



Od pátku 15. do soboty 16. března se konalo v Městské sportovní hale v Chomutově Grand Prix 2019 kadetů a juniorů v zápase řeckořímském, kterého se zúčastnili také zápasníci Jiskry Havlíčkův Brod.

Vedle nich nastoupili v chomutovské hale borci z osmnácti států – Česka, Slovenska, Německa, Polska, Rumunska, Moldávie, USA, Švýcarska, Francie, Chorvatska, Bulharska, Ukrajiny, Holandska, Estonska, Lotyšska, Litvy, Maďarska a Finska.
„Havlíčkobrodská výprava odjela s pěti zápasníky a největšího úspěchů dosáhl v juniorské kategorii do 130 kg Marcel Albini. který vybojoval zlatou medaili. V prvním utkání vybodoval za minutu Bělorusa Kavalského bronzového z MS. Ve druhém utkání porazil 7:0 na body maďarského reprezentanta. Marcel Albini byl vyhlášen nejlepším a nejtechničtějším zápasníkem turnaje.
Grand Prix se ještě z Broďáků zúčastnil 45 kg Matěj Zvolánek (5. místo), 55 kg Jiří Kořán (18. místo), 60 kg Michal Zelenka (13. místo) a 67 kg Michal Daniel (5. místo), kteří medaili nevybojovali, ale předvedli pěkné a bojové výkony a rozhodně ostudu neudělali. Jejich cílem bylo hlavně sbírat zkušenosti a zúčastnit se mezinárodního soustředění. Z důvodu zranění a nebo nemoci se tohoto krásného mezinárodního turnaje nemohl zúčastnit Jiří Čapek, Tadeáš Hakl a Artur Sarkisjan,“ popsala trenér Zdeněk Švec. Na turnaj hned navázalo velké týdenní mezinárodní soustředění.

  • Facebook
  • Twitter