Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Žena se zranila při havárii u Rantířova

/
/
/
1007 Zobrazení



K vážné dopravní nehodě došlo u Rantířova na Jihlavsku v neděli 2. února dopoledne, na místě zasahovaly tři posádky Zdravotnické záchranné služby Kraje Vysočina z Jihlavy společně s hasiči a policisty.

„Po čelním nárazu osobního vozidla do stromu u obce Rantířov na Jihlavsku nejprve hasiči vyprostili zaklíněnou vážně zraněnou ženu a poté předali do péče našich zdravotníků. Vzhledem k závažnému zdravotnímu stavu bylo nutné pacientku převézt na umělou plicní ventilaci a přivolaným vrtulníkem letecké záchranné služby ji transportovat na urgentní příjem brněnské fakultní nemocnice v Bohunicích,“ popsal Petr Janáček, tiskový mluvčí Zdravotnické záchranné služby Kraje Vysočina.
„Sedmaosmdesátiletá žena jela s vozem Škoda ve směru na Jihlavu. Z dosud nezjištěných příčin vyjela mimo komunikaci, kde narazila do stromu. Při nehodě utrpěla těžké zranění,“ doplnila policejní mluvčí Stanislava Miláčková s tím, že zjišťování příčiny a okolností dopravní nehody budou předmětem dalšího šetření.

  • Facebook
  • Twitter