Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Žďárský Teleflex plní přání dětí ze sociálně slabých rodin

/
/
/
1104 Zobrazení



V pátek 14. prosince předali zaměstnanci firmy Teleflex ve Žďáře nad Sázavou 61 vánočních dárků pro děti, jejichž rodiny se ocitly v nepříznivé životní situaci. Obdarované děti jsou ze Žďárska.
O tyto děti a jejich rodiny pečuje jedno ze šestnácti zařízení Oblastní charity Žďár nad Sázavou s názvem Sociálně aktivizační služba pro rodiny s dětmi (dále SASka).
V letošním roce tato akce proběhla už po čtvrté. Vznikla z myšlenky jednoho ze zaměstnanců firmy Teleflex obdarovat děti ze sociálně slabších rodin. Zaměstnanci firmy jsou lidé s průměrnými příjmy, kteří se rozhodli obdarovat děti, jejichž rodiny se ocitly špatné životní situaci.
„V rodinách byla přáníčka rozdána začátkem listopadu. Děti si na ně mohly namalovat nebo napsat, co by si přály najít pod stromečkem. Následně byla jejich přání předána zaměstnancům, kteří dle přáníček nakoupili nejrůznější dárky. Mezi dárky se nejvíce objevují stavebnice, mikiny a boty, panenky, kosmetika, auta na ovládání, pastelky a knihy,“ sdělila Pavla Polnická, vedoucí Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi.
V posledním týdnu před Vánoci bude milou povinností pracovníků SASky rozvést dárečky do rodin, aby se vysněná přání dětí pod stromečkem uskutečnila.
„Tímto děkujeme zaměstnancům firmy Teleflex za velmi šlechetnou a záslužnou předvánoční akci, která dělá radost nejen malým uživatelům SASky a jejich rodinám,“ vzkazuje Pavla Polnická.

Autorka: Radka Krejčová

  • Facebook
  • Twitter