Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Za rybami světových moří tentokrát do Chorvatska

/
/
/
979 Zobrazení



Ve třetím díle dokumentárního seriálu Za rybami světových moří zavedou tvůrci diváky do Chorvatska.

„Dozvíte se spoustu zajímavých informací o rybaření v Chorvatsku. To ostatně většina z nás zná jako turistickou destinaci, kterou každoročně navštěvuje více než padesát tisíc Čechů i Slováků. Kdo ale ví, že zde lze ulovit tuňáky, kranasy nebo žraloky a jak přesně lov těchto nádherných ryb probíhá? To všechno se dozvíte při sledování rybářského dokumentárního filmu,“ lákají tvůrci.

Ve filmu se dozvíte zajímavé informace o mořském rybolovu v Chorvatsku, zdejších rybích druzích, technikách rybolovu a úspěšných I neúspěšných nástrahách. „Vydejte se s námi do děje naší netradiční rybářské expedice, podívejte se na to, jak se cestuje a chytá v Jadranském moři, které není příliš známé kvůli sportovnímu rybolovu, nýbrž jako dovolenková destinace. Dokument pro všechny malé I velké rybáře, cestovatele, dobrodruhy a správné nadšence I fanoušky Petrova cechu,“ dodávají tvůrci.

Více na www.zarybamisvetovychmori.cz.

  • Facebook
  • Twitter