Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Wohnout potěší příznivce v Brodě

/
/
/
959 Zobrazení



Skupina Wohnout vyrazila na turné k nové desce s názvem Máme na míň do dvanácti měst ČR společně s kapelou Circus Problem. Turné začíná se 2. listopadu v Českých Budějovicích a končí 21. prosince v Děčíně. Havlíčkův Brod přivítá Wohnout v sobotu 10. listopadu v klubu Oko.

Wohnouti se vrací po čtrnácti letech do pražské Lucerny 16. listopadu, která je už beznadějně vyprodaná. V sobotu 10. listopadu vystoupí v Havlíčkově Brodě jako předkapela Circus Problem, má hodně společného se svým názvem, protože v lednu 2017 se tehdejší sestava rozešla a z původní sestavy zůstali jen jeho spoluzakladatel Jiří Čevela a Bohdan Skibinsky.
Wohnout hraje ve své stabilní sestavě: kytaristé – bratři Homolové, Jan a Matěj, bubeník Zdeněk Fenek Steiner a baskytarista Jiří Zemánek. „Sál klubu Oko se otevře v 19.00, předkapela Circus problem začne ve 20.00 a skupina Wohnout asi od 21.00,“ uvedl hlavní pořadatel akce David Pik, reportér TV Nova.
Lístky lze zakoupit v předprodeji v Havlíčkově Brodě v obchůdku Tulipán. Někdo může mít štěstí vyhrát v soutěži vstupenku. Otázka zní: Který hudebník ve skupině Wohnout pochází z okolí Havlíčkova Brodu? Odpovědi posílejte do pátku 9. listopadu do 8.00 mailem na: vstupenkysoutez@seznam.cz. Napište jméno, příjmení a své mobilní číslo pro včasné upozornění na výhru.

  • Facebook
  • Twitter