Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Vzhůru na palubu! Žďárská Ponorka se představí veřejnosti 1. září

/
/
/
419 Zobrazení



Den s Ponorkou, rodinný den plný zábavy, po druhé pořádá Ponorka, nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Oblastní charity Žďár nad Sázavou v pátek 1. září ve Žďáře nad Sázavou na adrese Nádražní 44. Od 10.00 do 18.00 si příchozí prohlédnou prostory klubu a užijí bohatý doprovodný program v přilehlém parku.

Návštěvníci se mohou těšit na slackline, obří bublifuk, malování na obličej, výrobu keramiky, stolní fotbálek či fotokoutek. „O preventivní program se postará Městská policie Žďár nad Sázavou, techniku představí sbor dobrovolných hasičů ze žďárského zámku. Jak správně poskytnout první pomoc poradí Zdravotnická záchranná služba Kraje Vysočina,“ říká vedoucí Ponorky Eliška Faltová. Příchozí si také třeba vyzkouší brýle simulující účinky drog a alkoholu. Vstup na Den s Ponorkou je zdarma.

Posláním nízkoprahového zařízení pro děti a mládež Ponorka je poskytovat zázemí, pomoc a podporu dospívajícím ve Žďáře nad Sázavou, kteří se ocitli v nepříznivé životní situaci nebo jsou jí ohroženi.

Den s Ponorkou
Prohlídka prostor Ponorky
Slalom s alko brýlemi
Legální zeď pro graffiti
Malování na obličej
Obří bublifuk
Slackline
Stolní fotbálek
Pohybové aktivity
Fotokoutek
Výroba keramiky pod vedením Keramického ateliéru Saši Gr.
Městské policie Žďár nad Sázavou
Sbor dobrovolných hasičů Žďár nad Sázavou 2 – zámek
Zdravotnická záchranná služba Kraje Vysočina

  • Facebook
  • Twitter