Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Vysočinu bude ve finále T-Mobile Rozjezdů reprezentovat Petr Liška

/
/
/
1153 Zobrazení



Ve finále devátého ročníku T-Mobile Rozjezdů bude Vysočinu zastupovat Petr Liška s edukativními hrami Fox Games. Na druhém místě skončilo kulinářské studio Gurmandie Veroniky Doškové z Jihlavy a bronzovou příčku obsadila Iva Navrkalová a její ochucené medy.

O podporu odborníků bojovalo na Vysočině 13 nápadů. Třetinu přihlásili mladí mezi 25 a 34 lety, před porotu šel například projekt uniforem pro zdravotníky nebo kulinářské studio.

  1. Fox Games, Petr Liška (Pelhřimov)
    Petr Liška přednáší na školách už několik let finanční gramotnost a vyvinul hry pro své hodiny speciální hru Cesta životem. Spolupracuje i s velkými firmami, jak na výrobě, tak na distribuci a připravuje další edukativní hry.
  2. Gurmandie, Veronika Došková (Jihlava)
    Veronika Došková otevřela na půl cesty mezi Brnem a Prahou kulinářské studio, kde pořádá kurzy vaření pro dospělé i pro děti, oslavy narozenin, ale také příměstské tábory pro malé kuchtíky. Na Vysočinu vozí vyhlášené kuchaře, na léto chystá grilovací akademii a kurzy prošly už stovky lidí.
  3. Medíky, Iva Navrkalová (Třebíč)
    Iva Navrkalová zdědila včelstva, a začala proto chov včel a výrobu medu studovat. Naučila se vytvářet různé unikátní příchutě, s jahodami, se zázvorem, s kurkumou, se skořicí, s citronem, ale například i unikátní uzený med.

Porota složená z odborníků, úspěšných podnikatelů a investorů, jako je například Margareta Křížová, hledala nejen neotřelé nápady, ale i úspěšnou realizaci podnikatelského záměru. „Tento rok na Vysočině defilovalo před porotou hned několik projektů, které čeká úspěch. A jsem ráda, že jsme měli z čeho vybírat,“ komentuje Martina Kemrová, předsedkyně poroty a PR manažerka T-Mobile. „Vítězný projekt nás oslovil zejména pro to, že míra zadlužení v ČR je vysoká a vzdělávání v oblasti finanční gramotnosti od školního věku považujeme za zásadní, “ dodává.

Všichni vítězové regionálního kola postupují do celostátního kola. Projekt na prvním místě získává od T-Mobile 50 000 Kč na rozvoj firmy a balíček telekomunikačních služeb na rok zdarma, kampaně od agentury AC&C Public Relations a Expertia, poukázku na nákup u Samsungu, firemní konto od ČSOB a kredit na inzerci na inzerci na StartupJobs.cz. To vše v celkové hodnotě skoro 126 680 Kč. Druhé a třetí místo vyhrává balíček telekomunikačních služeb od T-Mobile, konzultace pro marketingovou kampaň, firemní konto od ČSOB a kredit na personální inzerci na StartupJobs.cz. Regionální vítězové si rozdělí ceny v celkové hodnotě téměř 3,5 milionu Kč.
Z regionálních vítězů vzejdou dva celostátní vítězové – jednoho zvolí porota a druhého veřejnost. Letos získá absolutní vítěz ceny v celkové hodnotě 716 524 Kč, které zahrnují finanční dar od T-Mobile ve výši 250 tisíc Kč, kreativní návrh reklamní kampaně, poradenství a věcné ceny od partnerů soutěže.

Do devátého ročníku projektu T-Mobile Rozjezdy se přihlásilo 579 nápadů. Již tradičně je největší konkurence v hlavním městě, kde soutěží 137 projektů, dále na jižní Moravě (68 přihlášek) a ve středních Čechách (64).

  • Facebook
  • Twitter