Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Vysočina opět demonstruje za nezávislou českou justici, počet míst se zdvojnásobil

/
/
/
979 Zobrazení



Počet míst, na kterých se v pondělí 13. května sejdou obyvatelé Vysočina na protestu proti politice českého premiéra a za nezávislou českou justici, se během dvou týdnů od prvních demonstrací zdvojnásobil.

Jako první se v pondělí potkají demonstrující v 17.30 na Masarykově náměstí v Jihlavě a na Karlově náměstí u sochy Cyrila a Metoděje v Třebíči, odkud vyrazí pochod.

O půl hodiny později začínají setkání na Havlíčkově náměstí v Havlíčkově Brodě, na náměstí Svobody v Jemnici, na Masarykově náměstí u sochy sv. Václava v Pelhřimově a na náměstí Trčků z Lípy ve Světlé nad Sázavou.

V 18.30 se sejdou lidé na náměstí Míru v Moravských Budějovicích v u morového sloupu na náměstí v Telči a na náměstí Republiky ve Žďáře nad Sázavou, odtud vyrazí pochod k budově okresního soudu.

Posledním městem, které se k pondělnímu protestu připojí, bude Nové Město na Moravě, kde vystoupí řečníci před bustou T. G. Masaryka na Vratislavově náměstí před budovou I. základní školy.

Celkem se v České republice připojí téměř o dvacet měst a obcí více než před dvěma týdny a celkový počet přesáhne 127 míst, protože stále přibývají další.

Více informací o akci.



  • Facebook
  • Twitter