Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Vysočina Floorball cup – největší florbalová akce v regionu

/
/
/
907 Zobrazení



Florbal patří mezi nejoblíbenější sporty v České republice a toho se drží také ve Světlé nad Sázavou. Po loňském prvním a úspěšném ročníku se světelský florbalový oddíl rozhodl opět zorganizovat Vysočina Floorball cup – Největší florbalovou akci na Vysočině. Letos s řadou novinek.

Stejně jako v loňském roce se bude konat turnaj žen. „Po loňském roce, kdy jsme měli dost pozitivních ohlasů, jsme nemohli náš ženský tým zklamat,“ uvedla Michaela Poláková, ředitelka turnaje. Ženský turnaj se bude konat v sobotu 17. srpna ve sportovní hale v Havlíčkově Brodě. „Opět budeme usilovat o účast jednoho týmu z nejvyšší české soutěže a o vysokou kvalitu účastníků turnaje,“ popsala Michaela Poláková.
Velkou novinkou je ale to, že navíc se budou konat také turnaje pro kategorie dorostenců a dorostenek. „Obě tyto kategorie jsou jedny z těch nejúspěšnějších, které máme ve Světlé. I proto jsme se rozhodli jim dát dárek za jejich výkony,“ vysvětlila novinky ředitelka turnaje. Oba turnaje pro mládežnické týmy se budou konat v Ledči nad Sázavou – 20. července pro dorostenky a o den později pro dorostence.

Protože v letošním roce se turnaj opravdu rozrostl, přidali organizátoři další novinku. „Tou je web, na kterém najdou všichni veškeré informace a také online přihlášku,” uzavírá Michaela Poláková.

  • Facebook
  • Twitter