Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Vysočina do jara vstoupí domácí bitvou proti Slavii

/
/
/
2973 Zobrazení



Nový jihlavský lodivod by se jistě nezlobil, pokud se podařilo zachovat tradici posledních vzájemných soubojů. Sešívaní totiž čekají na ligovou výhru v Jihlavě už pět utkání, když zde naposledy uspěli v květnu 2006 a poslední dvě měření sil na půdě FCV skončily remízou. Navíc nový slavistický kouč Jindřich Trpišovský tříbodový zisk na stadiónu v Jiráskově ulici dosud nikdy neslavil.

Martin Svědík o týmu z Edenu hovořil na předsezónní tiskové konferenci: „Náš nadcházející soupeř v zimě vyměnil trenéra a došlo k určité rotaci hráčů. Tudíž slavistické mužstvo, stejně jako my, prochází procesem sehrávání a zvykání na nové herní prvky. Myslím si, že určitou představou a vodítkem by pro nás mohla být hra Liberce pod vedením kouče Trpišovského. Stejné věci nyní chce také po hráčích Slavie. Je jasné, že v Edenu je individuální kvalita daleko vyšší. Současná Slavia je v ofenzívě velice silná. Má určitě i nějaké slabiny, kterých v sobotu budeme chtít využít a sehrát tak dobré utkání.“

  • Facebook
  • Twitter