Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Výborná hudební akce v Olešné

/
/
/
998 Zobrazení



Dobrovolní hasiči v Olešné uspořádal v pátek 14. února 2020 v místním kulturním domě koncert na kterém zahrála skupina KISS Czech Company a Hairy Groupies.

Obě skupiny jsou z Vysočiny. Kiss Czech Company je z Opatova u Třebíče a hraje v sestavě: Martin Paul Malík – kytara a zpěv, Radek Gene Kabelka – basová kytara, David Eric Brychta – bicí, a Martin Ace Pašek- kytara a zpěv. Precizně pojatá pódiová show včetně pyroefektů, přesné repliky nástrojů, kostýmu a kvalitně zahrané tvorby. Zazněly nesmrtelné hity Love Gun, Detroit Rock City, God Of Thunder i diskotéková I Was Made For Loving You.

Všichni členové Kiss Czech Company zažili originál Kiss na koncertech a ne jednou. Přeborníkem je David Eric Brychta s počtem sedmi koncertů. Kapela Kiss Czech Company slaví letos dvacet let od svého vzniku a vydala se na koncertní seriál Back To The 80’s Tour.
Společně s oslavenci hraje mladá a atraktivní hudební skupina Hairy Groupies z Jihlavy: Jackie Daniel’s – zpěv a kytara, Rücky Squeel – bicí, Denny Roth – sólová kytara a zpěv, Tommas Sixx – basová kytara. Hairy Groupies, to byla show plné energie, kvalitní hudby a pyrotechnických efektů.

  • Facebook
  • Twitter