Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Aleš Cibulka se v Třebíči sejde s příznivci

/
/
/
1533 Zobrazení



Ve středu 19. února přijede pobavit třebíčské diváky populární televizní a rozhlasový moderátor, publicista, bavič Aleš Cibulka a jeho hosté. Zábavný pořad Sejdeme se s Cibulkou začíná v 19.00 v Národním domě v Třebíči.

Aleš Cibulka je průvodcem rozhlasového Toboganu, moderoval Dobré jitro s Českým rozhlasem, Host do domu. Z televizní obrazovky ho určitě znáte z pořadů Kolo plné hvězd, Vše nejlepší, Stopy života, Barrandovský Silvestr, Můžu dál, či Sejdeme se na Cibulce. Zábavný pořad je postaven nejen na výkonu oblíbeného moderátora, ale zárukou úspěchu je správný výběr hostů a to herečky a zpěvačky Hanky Křížkové a imitátora, baviče, moderátora a herce Petra Jablonského, jehož doménou je imitování známých českých celebrit a politiků.
Přijďte si užít neopakovatelnou atmosféru a jedinečný humor.

Vstupenky na uvedené pořady jsou k zakoupení u pokladny Národního domu, Karlovo nám. 47, Třebíč – tel.: 568 610 013 a na www.mkstrebic.cz přes E-VSTUPENKY.

  • Facebook
  • Twitter