Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Všechno o čepování piva na jednom místě, hlásí od Bernarda

/
/
/
363 Zobrazení



Všechno o čepování piva konečně najdete na jednom místě. Přehledně a srozumitelně pro profesionály i amatéry. Na adrese www.bernard.cz/kvalita jsou krátká videa a texty s radami, jak pivo správně čepovat a skladovat, jak si připravit sklo, ze kterého pivo bude nejlépe chutnat, a jak pečovat o výčepní zařízení. K tomu triky a tipy z letité praxe.

„Je tu sezóna brigád a také třeba domácích zahradních oslav, kdy se k výčepům postaví lidé, kteří neměli možnost se o čepování nic dovědět a podle toho to někdy vypadá. Přitom člověk za pípou je ten nejdůležitější pro to, aby pivo bylo perfektně načepované,“ říká Petr Kolařík, zkušený lektor Rodinného pivovaru Bernard. „Za mnoho let v oboru jsme už viděli leccos, a tak jsme kromě dobré praxe přidali také ukázky toho, jak by některé věci vypadat neměly a jak je napravit.“

Výčepním za 5 minut

Skvělým výčepním se za 5 minut nestane nikdo, ale několik dobrých rad předejde mnoha „nehodám“, které mohou radost z dobrého piva pokazit. Například video Výčepním za 5 minut přehledně zobrazuje základy dobrého čepování:  

Videa vznikala v prostorách Návštěvnického centra Rodinného pivovaru Bernard, vystupují v nich zaměstnanci pivovaru, například výčepní pivovarské Pivnice Na Štokách Kateřina Fibingrová, lektor Petr Kolařík nebo sanitační technik Zbyněk Mach.

Na nový poradenský web odkazuje i QR kód, který pivovar dodal do všech podniků, ve kterých se pivo Bernard čepuje. Kód bude vždy nalepený na vnitřní straně výčepního stojanu, aby ho výčepní mohl kdykoliv ihned použít.

  • Facebook
  • Twitter