Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Vernisáž fotografií z nouzového stavu v ICSS Jihlava

/
/
/
1453 Zobrazení



V Integrovaném centru sociální služeb v Jihlavě se v pondělí 7. září konala vernisáž výstavy fotografií, které vznikly v období nouzového stavu. Období nouzového stavu bylo pro Integrované centrum sociálních služeb v Jihlavě velmi náročné, zároveň se ale jednalo o období, které vyvolalo velkou vlnu solidarity, podpory a pomoci.

V rámci programu vernisáže opakovaně zaznělo poděkování všem dárcům a zaměstnancům organizace. A vystoupily také děti z tanečního klubu Hotch-Potch tentokrát mohly už naživo, ne z videozáznamu.
Výstava fotografií bude na terase domova pro seniory Lesnov k vidění ještě týden. Pořadatelé zvou rodinné příslušníky, kteří přijdou na návštěvu, k jejímu zhlédnutí.
Integrované centrum sociálních služeb Jihlava nabízí čtyři registrované sociální služby – domov pro seniory, pečovatelskou službu, odlehčovací službu, denní stacionář, a domácí zdravotní péčí. Prioritou zaměstnanců je individuální přístup ke klientům. O poskytované sociální služby Integrovaného centra sociálních služeb v Jihlavě je velký zájem.

  • Facebook
  • Twitter