Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Veřejná půjčovna knih & koček

/
/
/
382 Zobrazení



Pod záštitou Městské knihovny Jaroměřice na Rokytnou proběhlo ve čtvrtek 20. července znovuotevření pobočky v Příložanech, knihovna se hrdě hlásí k dílu a osobnosti Pavla Juráčka a ráda by připomněla výsostného tvůrce, věčně aktuálního i díky naprosto klinicky spravedlivému popisu fungování naší společnosti podnes.

Knihovna nabízí i základní informativní servis spolku Kapka pro Tlapky, z. s. Otevírací doba každý čtvrtek od 12.00 do 20.00. Zkušený knihovník Václav Zirkl s laskavým čtenářským doporučením pozve na lahodný čaj či domácí sušenky. Registrace je pro všechny zvídavé čtenáře zdarma. Knižní fond i prostor byl kompletně obměněn. Současná skladba knihovny nabízí vedle kvalitní žánrové literatury i ta nejzásadnější díla vysoké kultury naší vzdělanosti. Stejně jako základní odbornou i populárně naučnou literaturu nezbytnou k orientaci v dnešním světě. 

  • Facebook
  • Twitter