Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Ve Vepříkově budou soutěžit v přejití lávky přes rybník

/
/
/
797 Zobrazení



Novou soutěž a novou tradici chystají ve Vepříkově na Havlíčkobrodsku. V obci pořádají celou řadu návštěvnicky oblíbených akcí a letos se rozhodli, že zorganizují první ročník nové soutěže. Členové nově ustanoveného Mysliveckého spolku Borovina Vepříkov připravují na sobotu 19. srpna od 14.00 soutěž v překonání lávky přes rybníky.

„Nápad na 1. ročník lávky vznikl tak, že jsme chtěli za náš nově vzniklý myslivecký spolek uspořádat pro občany Vepříkova a širokou veřejnost nějakou akci, ze které by se postupem času stala tradice. Lávka je 6 cm široká kurta cca 25 m dlouhá natažená přes rybník, který se nachází přímo v hasičském areálu. Nad ní je ještě natažené pomocné lano na přidržení. Vyhraje ten, kdo lávku co nejrychleji přejde, a svým balancem si vysoutěží hlavní cenu v podobě divočáka a poháru,” uvedla Lucie Čápová z Mysliveckého spolku Borovina Vepříkov.

Pod pojmem soutěže lávky asi každý si představí jízdu po lávce na kole. Nové pojetí Vepříkovské lávky odstartuje v 16.00, od 14.00 se mohou dospělí i děti těšit na bohatý doprovodný program a občerstvení. Zvěřinové klobásy si budou moci zájemci koupit domů. Za nepříznivého počasí se akce ruší.

  • Facebook
  • Twitter