Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Ve Světlé nad Sázavou vyroste nové parkoviště

/
/
/
878 Zobrazení



Výstavbu parkoviště v ulici Na Sídlišti ve Světlé nad Sázavou zahájili stavaři v pátek 26. března, mělo by nabídnout tak vznikne prostor s kapacitou třiceti nových parkovacích míst, jedno také pro vozy se zdravotně postiženými.

Podle informací radnice je nutné vzhledem ke stavu pozemku pokácet některé stromy a křoviny, které budou v průběhu stavby nahrazeny nově vysazenými javory, listnatými keři a okrasnou travou. Bude vybudováno připojení na stávající komunikaci, veřejné osvětlení parkoviště a chodník. Ukončení stavby je plánováno k 25. červnu letošního roku.
Zhotovitelem je společnost PKbau, s. r. o., Světlá nad Sázavou a městskou pokladnu vyjde výstavba parkoviště na 2 537 370 korun.
S výstavbou parkoviště souvisí i krátkodobá uzavírka úseku silnice v ulici Na Sídlišti od 12. do 15. dubna, na krátkou dobu bude kvůli bezpečnosti uzavřeno i stávající parkoviště.

  • Facebook
  • Twitter