Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Ranní havárie u Dolní Cerekve, na místě zasahoval i vrtulník

/
/
/
520 Zobrazení



V pondělí 26. dubna před půl sedmou ráno narazilo u Dolní Cerekve osobní auto do stromu. Na místo vyjeli profesionální hasiči z Třeště a Jihlavy, doplnili je zdravotníci z Telče a vrtulník letecké záchranné služby z Jihlavy.

„Zraněného řidiče zaklíněného v havarovaném voze museli museli hasiči vyprostit za použití hydraulického nářadí. Ihned poté ho předali zdravotníkům a následně byl letecky transportován do nemocnice. Hasiči provedli na havarovaném vozidle protipožární opatření a místo události technicky zabezpečili,“ popsala Petra Musilová, tisková mluvčí krajských hasičů na Vysočině. Příčina, průběh a veškeré okolnosti dopravní nehody jsou předmětem policejního vyšetřování.

Místo nehody u Dolní Cerekve na Jihlavsku, foto: HZS Kraje Vysočina


„Kvůli mechanismu úrazu a podezření na možná vnitřní zranění bylo nutné pacienta letecky transportovat do traumacentra v Brně,“ doplnil informace Petr Janáček, tiskový mluvčí Zdravotnické záchranné služby Kraje Vysočina.

Havarovaný vůz u Dolní Cerekve na Jihlavsku, foto: HZS Kraje Vysočina

  • Facebook
  • Twitter