Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Ve čtvrtek slavnostně zahájili festival Jeden svět v Novém Městě na Moravě

/
/
/
214 Zobrazení



Festival Jeden svět v Novém Městě na Moravě je už v plném proudu a trvá až do neděle 14. dubna. Diváci měli zatím možnost zhlédnout snímek Bílý anděl a zažít besedu s ukrajinskou překladatelkou a aktivistkou Irynou Zabiiaka.

Pro školy začal už ve střed 10. dubna, až do pátku mělo školské publikum možnost zhlédnout filmy o Afghánistánu, ale také o pospolitosti a komunitním životě. „Jsme rádi, že jsme se při vůbec prvním ročníku Jeden svět v Novém Městě na Moravě dostali pořadatelé na číslo 811 studentů na projekcích. Není to malý počet a jsme za něj moc vděční. Děkujeme všem zúčastněným školám: I. ZŠ Vratislavovo náměstí, ZŠ Leandra Čecha Nové Město na Moravě, Gymnázium Žďár nad Sázavou, Škola Na radosti, SOŠ Bělisko a ZŠ Bobrová.
Rádi bychom širokou veřejnost pozvali i na ostatní projekce. V sobotu a v neděli nabídneme po dvou snímcích. Vstupenky na jednotlivá promítání je možné zakoupit v rámci sítě smsticket online nebo vždy na místě,“ zvou pořadatelé.

  • Facebook
  • Twitter