Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Vážná nehoda u Dolních Dvorců si vyžádala větší množství zraněných

/
/
/
509 Zobrazení



Okolo sedmnácté hodiny došlo na silnici 1/23 v katastru Dolních Dvorců na Jihlavsku k dopravní nehodě, při které se se střetla dvě osobní auta. Při havárii se zranilo větší množství účastníků.

Osobní vůz Škoda z dosud nezjištěných příčin přejel do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím osobním autem Volkswagen. „Nehoda si vyžádala vyšší počet zraněných včetně nezletilých dětí. V osobním voze Škoda se těžce zranil řidič a zranění utrpěl také spolujezdec, oba byli převezeni do zdravotnických zařízení. V osobním voze VW se zranilo pět osob včetně dvou dětí. Všichni zranění byli převezeni do zdravotnického zařízení v Jihlavě. Silnice byla v době nehody obousměrně uzavřena. Další okolnosti a míra zavinění budou předmětem policejního šetření,“ popsala Michaela Lébrová, vrchní inspektor Policie ČR.

„V péči našich záchranářů skončilo celkem sedm pacientů. Šest z nich jsme sanitkami převezli s lehkými až středně těžkými zraněními do nemocnice v Jihlavě. Jedna osoba se zranila těžce a byla letecky transportována do traumacentra v Českých Budějovicích,“ doplnil Petr Janáček, tiskový mluvčí Zdravotnické záchranné služby Kraje Vysočina.

  • Facebook
  • Twitter