Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Vánoční Kejvavý koně v klubu Oko v Havlíčkově Brodě

/
/
/
1156 Zobrazení



Zapomeňte na vánoční shon, pojďte na koncert koňského qarteta Kejvavý koně do klubu Oko v sobotu 21. prosince od 21.00. Přijďte zavzpomínat na mladá léta a staré časy.

Pamětníci, kteří přijdou na koncert, určitě si připomenou skladby Kůže z Jelena, Běž běž, Hodiny, Holky Polky, Mám strach, Jídlo je moje hoby, Čarodejnice ze Salema, Zakopaná prdel a také staré fláky z repertoáru skupiny Jasná páka – Hudba Praha: Špinavý záda, Marijuana, Pal vodsuď hajzle a Paralet.
Kejvavý koně hrají v sestavě: Karel “Charlie” Koutný – kytara, zpěv, Roman Lysý – kytara, Jiří Pecen – kytara, zpěv , Václav Šoupal – bicí, vokály a Jan Vítek – basová kytara.
Vstupenky na koncert lze zakoupit pouze na místě za 150 Kč. Někdo může mít štěstí a vyhrát v soutěži o dvě vstupenky. Soutěžní otázka: Jak se jmenuje bývalý kytarista ve skupině Kejvavý koně, který v současné době působí jako profesor na pardubické konzervatoři?
Odpovědi posílejte do pátku 20. prosince do 18.00 mailem na: soutezimovstupenku@seznam.cz. Napište jméno, příjmení a své mobilní číslo pro včasné upozornění na výhru.

  • Facebook
  • Twitter