Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

V Jihlavě vyhlásili výsledky soutěže Photographia natura 2019

/
/
/
586 Zobrazení



Šestnáctý ročník fotografické soutěže Photographia natura 2019 zná výsledky, letošním tématem byly Solitéry – paměť krajiny. Fotografie si zájemci mohou prohlédnout do 2. února.

„Do uzávěrky jsme obdrželi 220 soutěžních fotografií od 37 autorů z 22 obcí a měst z území celé republiky. V pátek 6. prosince se uskutečnila vernisáž výstavy 70 vybraných fotografií, během níž proběhlo slavnostní vyhlášení výsledků soutěže a předání cen autorům nejlépe hodnocených snímků.

V hlavní kategorii zvítězila fotografie Ochránce křížku od Pavla Koumara z Jihlavy. Na druhém místě je Trosečník od Marka Musila z Jihlavy a třetí místo získal opět jihlavský autor Pavel Zach se snímkem Zimní.
Všichni jmenovaní obdrželi ceny, které kromě Muzea Vysočiny Jihlava věnoval i Kraj Vysočina a firma Mitech, s. r. o., Jihlava. Výstava Photographia Natura 2019 bude v našem muzeu otevřena do neděle 2. února 2020, následně bude na dva měsíce zapůjčena do Horácké galerie v Novém Městě na Moravě,“ uvedl Pavel Bezděčka z pořádajícího Mueza Vysočiny Jihlava.

  • Facebook
  • Twitter