Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Vánočně osvětlený park ve Světlé nad Sázavou, bude svítit až do konce ledna

/
/
/
935 Zobrazení



Od náměstí ve Světlé nad Sázavou, kde svítí vánoční strom a betlém, se mohou návštěvníci projít, přes most až k zámku. Tady začíná procházka osvětleným parkem. Stačí projít branou plnou hvězd a už se návštěvník ocitne na cestě po zámeckém parku ve Světlé nad Sázavou.

Vše se rozsvěcí každý den po setmění společně s veřejným osvětlením a všechny prvky budou svítit až do konce ledna. Na břehu rybníka nechybí tradiční Andělská pošta. Na děti tam čeká truhlice, do které mohou vhodit svá přání. Poté musí zazvonit na Zvoničku pro jejich potvrzení. Od loňského roku jsou v zámeckém parku osvětlené i cesty pro lepší dostupnost. U potoka si mohou děti prohlédnout bludičky a hned za ním na ně čeká obří svíčka, nebo osvětlená branka. Zájemci se mohou dokonce nechat povozit od koňského spřežení, které je možné zamluvit na zámku. Na cestu domů posvítí anděl, který stojí u zámku.


Instalaci osvětlení zajišťovali i v letošním roce zaměstnanci TBS Světlá nad Sázavou a příprava trvala více než měsíc a přes park bylo nutné natáhnout skoro kilometr elektrického vedení.

  • Facebook
  • Twitter