Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

V záchranné stanici v Pavlově budou slavit narozeniny vydřáka Alfonse

/
/
/
587 Zobrazení



Na sobotu 20. srpna od 13.00 do 17.00 hodin ve Stanici Pavlov chystají pro návštěvníky a příznivce stanice velkou narozeninovou oslavu. Tentokrát budou slavit první narozeniny vydřáka Alfonse a lákají na průzkum světa vyder říčních.

Těšit se můžete na malování na obličej, fotokoutek, na kvízy, nejrůznější ekohry, malování nebo na opékání špekáčků. Do Pavlova zavítá i stánek Kraje Vysočina – odboru životního prostředí a zemědělství s lesní pedagogikou a přijede i Tonda Obal, který s sebou za společnost EKO-KOM, a. s., přiveze nafukovací bránu, skákací hrad a dvě atrakce – házecí desku a šoupací hlavolamy.

Velká návštěvnická akce v podobě narozeninové oslavy je součástí Pavlovských slavností, které lákají na atrakce pro děti zdarma. Na místě bude BESIP tým a hasiči představí svou práci a techniku. Takže si můžete užít program na slavnostech a později se přesunout k nám do stanice.

  • Facebook
  • Twitter