Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

V ulici Romana Havelky v Jihlavě už nejsou mobilní semafory

/
/
/
514 Zobrazení



Dopravu v ulici Romana Havelky v Jihlavě už neřídí mobilní semafory a je vedena obousměrně. Stavební firma předá městu komunikaci do předčasného užívání přibližně v polovině července.

Ve středu 12. května odpoledne byly z mimoúrovňové křižovatky v ulici Romana Havelky, která vede na silnici I/38, odstraněny mobilní semafory. Oprava křižovatky bude pokračovat až do 17. července, kdy úsek předá stavební firma městu do předčasného užívání. V polovině července by se měly zapnout i nové semafory. „Do poloviny července zůstane zavřený také nájezd na silnici I/38, na který lze najet z obchodního centra či ze směru od Humpolecké ulice. Pokud se tudy budou řidiči na přivaděč přesto dostat, mohou se otočit na blízkém kruhovém objezdu a najet na silnici vedlejším nájezdem,“ uvedl náměstek pro oblast rozvoje města Petr Ryška.

Stavba vyjde celkově na 33,3 milionů korun včetně DPH, investorem je město Jihlava a z části Krajská správa a údržba silnic Kraje Vysočina, která se podílí částkou 2,3 milionu korun včetně DPH. Zhotovitelem stavby je firma Skanska, a. s.

  • Facebook
  • Twitter