Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Tragická srážka u Svatého Kříže

/
/
/
1216 Zobrazení



K tragické nehodě došlo na silnici první třídy číslo 38 u Svatého Kříže u Havlíčkova Brodu ve čtvrtek 13. května okolo půl druhé odpoledne, kde se srazila čtyři vozidla, nákladní auto, dvě osobní a dodávky. Při nehodě podlehla zraněním jedna osoba, další čtyři lidé utrpěli zranění.

Silnice byla po dopravní nehodě neprůjezdná. Na místě zasahují podle informací policistů složky integrovaného záchranného systému včetně čtyř posádek zdravotníků. „Kvůli většímu počtu zraněných osob byly na místo vyslány celkem čtyři prostředky ZZS KV- dvě lékařské a dvě záchranářské pozemní posádky z Havlíčkova Brodu, Jihlavy a Přibyslavi. Jedné osobě už bohužel nebylo pomoci a na místě nehody svým vážným zraněním podlehla. Další tři osoby se zranily a byly převezeny do nemocnice v Jihlavě,“ doplnil informace o následcích havárie Petr Janáček, tiskový mluvčí Zdravotnické záchranné služby Kraje Vysočina.
„Komunikace je v místě, kde došlo k nehodě, stále neprůjezdná z důvodu vyprošťování nákladního vozidla. Při dopravní nehodě zemřel řidič osobního auta a tři osoby se zranily v druhém osobním autě. Řidiče nákladního vozu ošetřili zdravotníci na místě,“ upřesnila před čtvrteční sedmou hodinou večerní policejní mluvčí Jana Kroutilová. Příčinu a veškeré okolnosti dopravní nehody policisté zjišťují.

Aktualizace 20.15
Po osmé hodině večerní ohlásili policisté, že je silnice z Havlíčkova Brodu na Jihlavu opět průjezdná.

  • Facebook
  • Twitter